Top

Huis zelf verkopen

 Vaste lage tarieven

 24/7 op de hoogte

 Altijd een persoonlijk adviesZelf je huis verkopen, van start tot de notariële overdracht


Zelf doen, dat is de manier waarop wij tegenwoordig dingen aanpakken. Dit is niet alleen leuk maar ook stukken voordeliger dan een professional al het werk alleen laten doen.


 Keuze uit 3 verkoop pakketten

 Bespaar geld, tijd en zorgen!

 15 jaar ervaring

 Gecertificeerd Register Makelaar-Taxateur


Jij wilt zelf je huis verkopen? Dan gaan wij je helpen! De woningadviseur is dé makelaar van deze tijd. Door mooie presentaties  en slimme marketing met de beste verkoopstrategie helpen wij jou je huis voor de  beste prijs te verkopen. Juridisch regelen wij alles voor je en betalen mag deels achteraf.


9 voordelen van onze verkoopmakelaar


1. Persoonlijk & betrokken


De woningadviseur is een kleinschalige makelaardij en dat willen we ook blijven. Optimale aandacht en betrokkenheid voor jou en de verkoop van je huis, dat is waar wij als makelaar voor staan!


2. Vernieuwend & verfrissend


Wij zetten je huis echt in de etalage! We trekken alle registers open om jouw huis optimaal te presenteren. Professionele foto’s, een eigen website en een unieke video van je huis is maken onderdeel uit van ons presentatiepakket.


3. Sterk in online marketing


Wij hebben als makelaar alle kennis in huis om jouw huis optimaal vindbaar te maken op het internet. Naast Funda zetten wij optimaal in op Google en social media kanalen waardoor we een groot publiek bereiken.


4. Open & transparant


We willen niet alleen transparant zijn in onze werkwijze, maar ook over de kosten. Daarom vind je op onze website alle tarieven voor onze diensten en wat je hier allemaal voor krijgt.


5. Optimaal bereikbaar


Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wil je langs komen? Bel even van te voren of maak een afspraak.


6. Gediplomeerd & gecertificeerd


Onze makelaars zijn gediplomeerd en gecertificeerd bij Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Voor het doen van gevalideerde taxaties voor banken zijn we onder meer aangesloten bij NWWI en Taxateursunie.


7. Optimale service tegen een eerlijk prijs


Je ontvangt bij de woningadviseur het meest uitgebreide presentatie- en marketingpakket die je je kunt wensen en dat tegen een eerlijke prijs. Dit verhoogt de kans op een goede en snelle verkoop.


8. Kleine woningportefeuille


Wij zijn een klein makelaarskantoor en dat willen we ook blijven. We werken bewust met een kleine woningportefeuille waardoor we meer aandacht en tijd kunnen geven aan jou en de verkoop van jouw woning.


9. VastgoedPRO & FUNDA


De woningadviseur is aangesloten bij VastgoedPRO, na NVM de grootste brancheorganisatie voor makelaars. En natuurlijk ook bij woningplatform Funda.


Keuze uit meerdere voordeel pakketten


De woningadviseur kan je tijdens het volledige verkoopproces begeleiden vanaf de opname tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Nazorg is standaard in de prijs inbegrepen. Omdat niet iedereen van begin tot eind geholpen wilt worden hebben wij verschillende voordeel pakketten samengesteld. Hierbij hanteren we altijd een vast all-in tarief.

Aanbiedingen