Top

Verkoopmakelaar

Succesvol een woning verkopen


 Keuze uit 3 verkoop pakketten

 Bespaar geld, tijd en zorgen!

 15 jaar ervaring

 Gecertificeerd Register Makelaar-Taxateur


Wil je graag jouw huis in Limburg verkopen? Of staat jouw huis al een flinke tijd in de verkoop en vraag je je af waarom deze nog niet verkocht is? Vragen die wij – in dit laatste geval – stellen zijn:

  • Hoe is de presentatie van je huis?
  • Welke vormen van marketing worden er ingezet?
  • Hoe actief is de makelaar en is hij onderscheidend genoeg?
  • Wil je zelf wel echt jouw huis verkopen?

9 voordelen van onze verkoopmakelaar


1. Persoonlijk & betrokken


Dé woningadviseur is een klein familiebedrijf en dat willen we ook blijven. Optimale aandacht en betrokkenheid voor jou en de verkoop van je huis, dat is waar wij als makelaar voor staan!


2. Vernieuwend & verfrissend


Wij zetten je huis echt in de etalage! We trekken alle registers open om jouw huis in Limburg optimaal te presenteren. Professionele foto’s, een eigen website en een unieke video van je huis is maken onderdeel uit van ons presentatiepakket.


3. Sterk in online marketing


Wij hebben als makelaar alle kennis in huis om jouw huis optimaal vindbaar te maken op het internet. Naast Funda zetten wij optimaal in op Google en social media kanalen waardoor we een groot publiek bereiken.


4. Open & tranparant


We willen niet alleen transparant zijn in onze werkwijze, maar ook over de kosten. Daarom vind je op onze website alle tarieven voor onze diensten en wat je hier allemaal voor krijgt.


5. Optimaal bereikbaar


Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wil je langs komen? Bel even van te voren of maak een afspraak.


6. Gediplomeerd & gecertificeerd


Ons kantoor is gediplomeerd en gecertificeerd bij Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Voor het doen van gevalideerde taxaties voor banken zijn we onder meer aangesloten bij NWWI en Taxateursunie.


7. Optimale service tegen een eerlijk prijs


Je ontvangt bij Dé woningadviseur standaard het meest uitgebreide presentatie- en marketingpakket die je je kunt wensen en dat tegen een eerlijke prijs. Dit verhoogt de kans op een goede en snelle verkoop.


8. Kleine woningportefeuille


Wij zijn een klein makelaarskantoor en dat willen we ook blijven. We werken bewust met een kleine woningportefeuille waardoor we meer aandacht en tijd kunnen geven aan jou en de verkoop van jouw woning.


9. VastgoedPRO & FUNDA


Dé woningadviseur is aangesloten bij VastgoedPRO, na NVM de grootste brancheorganisatie voor makelaars. En natuurlijk ook bij woningplatform Funda.


Keuze uit 3 verkoop pakketten


Dé woningadviseur kan je tijdens het volledige verkoopproces begeleiden vanaf de opname tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Nazorg is standaard in de prijs inbegrepen. Omdat niet iedereen van begin tot eind geholpen wilt worden hebben wij 3 verkoop pakketten samengesteld. Hierbij hanteren we altijd een vast all-in tarief.


Vragen over de dienst verkoopmakelaar?


Wil je onze hulp inschakelen bij de verkoop van een woning bestel dan hieronder het verkoop pakket van jouw keuze. Heb je nog vragen over onze verkoopbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.