Top

Aankoopmakelaar

Zorgeloos een woning kopen


 Keuze uit 3 aankoop pakketten

 Bespaar geld, tijd en zorgen!

 15 jaar ervaring

 Gecertificeerd Register Makelaar-Taxateur


Overweeg je een huis te kopen? Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan een hoop vervelende verrassingen achteraf voorkomen. We onderhandelen op het scherpst van snede en kennen de onderhandelingsstrategieën van onze collega-makelaars. Dit bespaart de gemiddelde woningkoper een hoop geld en dus zijn de kosten van de aankoopbegeleiding vaak snel terugverdiend.


8 voordelen van onze aankoopmakelaar


1. Lagere aankoopprijs


Het is bewezen dat woningkopers die een aankoopmakelaar in de hand namen, gemiddeld 5 tot 6% besparen ten opzichte van kopers zonder aankoopmakelaar. Dit bespaart je al snel 7.000 tot 10.000 euro of vaak zelfs nog meer.


2. Bouwkundige keuring


Voorkom vervelende verrassingen achteraf. Een aankoopmakelaar is in staat een goede inschatting te maken hoe de bouwkundige staat van een woning is en of een bouwkundige keuring noodzakelijk is. Dit kan een hoop ellende en vooral teleurstellingen voorkomen.


3. Reële woningswaarde


Wat is een woning daadwerkelijk waard en is de vraagprijs in verhouding tot de werkelijke waarde van de woning? Een aankoopmakelaar kent de markt en kan rationeler en zonder emoties beoordelen of de vraagprijs reëel is. Voorkom dat je in je enthousiasme veel te veel betaald voor je nieuwe woning.


4. De beste aankoopstrategie


Onderhandelen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van een makelaar. Een aankoopmakelaar kan samen met jou bepalen welke aankoopstrategie het beste gevolgd kan worden. De juiste strategie vergroot je kansen op een goede prijs en goede (ontbindende) voorwaarden.


5. Juridische ondersteuning


De aankoop van een woning kent ook een juridische kant en daar zitten veelal de nodige haken en ogen aan. Voorkom juridische misstappen en laat je begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar.


6. Sterke onderhandelingen


Wij kennen de onderhandelingsstrategieën van onze collega-makelaars natuurlijk, we komen elkaar geregeld tegen. Niet iedereen is sterk in onderhandelen en dat is ook niet erg. Voorkom echter dat je teveel betaald voor je nieuwe woning, dat kan jarenlang blijven achtervolgen.


7. Lokale marktkennis


Wij zijn als makelaar dagelijks actief in de gehele provincie Limburg en weten precies wat er speelt. We weten alle woonwijken, alle streken en buitengebieden en we weten welke huizen er de afgelopen jaren verkocht zijn en tegen welke prijs. Maak gebruik van dit voordeel als koper!


8. Alleen jouw belangen behartigd


Een aankoopmakelaar behartigt alleen jouw belangen als koper net als een verkopende makelaar dat doet voor de woningverkoper. Dat betekent dat je een eerlijk en objectief advies krijgt en dubbele belangen uitgesloten zijn. Wel zo prettig om te weten toch?


Keuze uit 3 aankoop pakketten


Dé woningadviseur kan je tijdens het volledige aankoopproces begeleiden vanaf de bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Nazorg is standaard in de prijs inbegrepen. Omdat niet iedereen van begin tot eind geholpen wilt worden hebben wij 3 aankoop pakketten samengesteld. Hierbij hanteren we altijd een vast all-in tarief.


Vragen over de dienst aankoopmakelaar?


Wil je onze hulp inschakelen bij de aankoop van een woning bestel dan hieronder het aankoop pakket van jouw keuze. Heb je nog vragen over onze aankoopbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Koop BASIS

Koop BASIS

€ 0,00
Koop PLUS

Koop PLUS

€ 0,00
Koop TOTAAL

Koop TOTAAL

€ 0,00